Processen

Hjem / Processen

Processen

Borup WebDesign har specialiseret sig i design og opbygning af websites til private og mindre erhvervsvirksomheder.

Vi giver gerne et tilbud på, hvorledes dit website kan komme til at se ud og hvad det vil koste at lave det. Alt hvad vi laver, foregår i et meget tæt samarbejde med kunden, således at vi sammen når frem til den bedste løsning for dig.

Omfatter projektet grafisk arbejde som eksempelvis design af logo, tekstopsætninger, dokumenter til download, profilering, plakater, mv., samarbejder vi med det grafiske bureau SøstreneSandhed, der har flere end 20 års erfaring med grafisk design.

Dialogen

Projektet starter med en dialog eller forventningsafstemning.

I dialogen fastlægger vi

  • Behov
  • Ønsker til opbygning
  • Krav til funktionalitet
  • Tidsplan
  • Arbejdsfordeling
  • Budget

Design og opbygning

Når projektplanen er færdig, starter opbygningen og design af hjemmesiden. Opbygningen sker på vores udviklingsserver, således at du kan følge med.

Sideløbende med vores udvikling laver du tekster, der skal ind på de enkelte sider. Normalt vil vi i samarbejde finde de billeder, som skal bruges, men har du egne billeder i egnet kvalitet, kan de naturligvis også bruges.

Webshop?

Omfatter projektet oprettelse af en webshop, er det i design- og opbygningsfasen, at du skal begynde at finde kategorier, tekster, billeder og priser til dine varer.

Det er også her, at du indgår aftale med betalingssystemer som eksempelvis Nets og PayPal samt leverandørsystemer som PostNorden og GLS.

Vi kan ikke indgå aftaler på dine vegne, men rådgiver og støtter gerne processen, så du får det hele med.

Implementering og test

Vi designer alle de sider, som skal kunne vises på dit website, normalt med såkaldt "mumletekst" og medlertidige billeder. En"mumletekst" er bare en intetsigende tekst på latin, som giver et fantastisk overblik over siden, som den vil komme til at se ud, når den er færdig.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ullamcorper pharetra urna ut lobortis. Curabitur luctus tristique quam, et ullamcorper velit lacinia a. Nunc semper sem quis lectus tempus elementum. Maecenas dolor orci, porttitor vel lacus nec, feugiat varius purus.

 

Tekster fra dig eller tekster, som vi har aftalt, at vi laver, bliver lagt ind. De rigtige billeder bliver sat ind og websitet er klar til din test.

Testen foregår på vores udviklingsserver og du får mulighed for at afprøve alt, også omfattende en eventuel webshop med betalinger.

Så går vi i luften 🙂

Projektet er afsluttet

Alle test er gennemført og vi flytter jeres website over på den endelige placering. Har vi aftalt, at der skal laves SEO (Søgemaskine optimering) og Google annoncering (Adwords), vil disse blive sat i gang.

Hvad sker der bagefter?

Der sker selvfølgelig en løbende udvikling af det software, som er benyttet til at lave dit website. Generelt er det ikke svært at holde det vedlige (og det kan vi kun anbefale). Normalt er det bare at trykke på "opdater" knappen, men ved større ændringer foreslår vi, at I lige kontakter os først, inden I trykker på knappen.

Vi har mulighed for at trække en kopi af jeres system hjem til vores udviklingsserver og afprøve opdateringerne på den, inden de laves på jeres "levende" website.